0893 555 450 info@kosedom.com

Готови Преместваеми Къщи

Ние от КосеДом с професионалния си екип сме лидер в областта  от 1992 г. Произвеждаме, доставяме и монтираме сглобяеми къщи и сгради, които по нищо не отстъпват на традиционните, а ги превъзхождат по бързина на изпълнение и значително по-ниския бюджет! 

Базова Цена от 860€ кв.м

Какво представлява?

Преместваема къща-вила от метална конструкция, лукс система, се състои от горещо поцинкована стоманена конструкция, чрез болтова сглобка (без заварки). Към този тип конструкция ние предлагаме наши готови проекти, а можем да произведем и по желание и проект на клиента. Тази конструкция дава възможност за всякакви модерни архитектурни решения, гъвкавост на форми и разнообразие от стилове. Производството на този тип къща се отличава с това, че се предлага напълно готова за ползване и обзаведена. Характерно за нея е че няма никакви външни и вътрешни довършителни работи, а на практика се докарва с камион, поставя се с кран, инсталират се ток и ВиК и веднага може да ползва. Към момента се предлага с габарити 730/330/330 cm от 24кв.м.  

За колко време се избработва?

Благодарение на професионалния ни екип и технология на производство, този вид конструкция, позволява изготвяне в рамките на 40 дни, което включва всички довършителни дейности и обзавеждане.  

Какви предимства има този вид конструкция?

Освен предимството на бързо изграждане тези сгради са изключително еластични и устойчиви на земетресения. Също така топлоизолационните свойства на нашите къщи са в пъти по-високи от тези на средностатистическата сграда в България, а и предлагат добра шумоизолация. Не на последно място дават възможност за модерни архитектурни решения.  

Какво е включено?

Метална Конструкция лукс система или позната като лека стоманена конструкция, включва: метално скеле от горещо поцинковани профили с болтова връзка покрити с фиброциментови (бетопан) панели с вътрешна изолация от каменна вата с дебелина от 10 до 16 cm, покривна система от горещо поцинковани ножични стоманени ферми, поцинкована метална керемида с прахово покритие, дограма – пет камерна двоен стъклопакет 4 сезона, ел. инсталация, ВиК, врати –  външна и вътрешни, вътрешно затваряне на стените с ламперия, външно декоративно покритие фиброциментови плоскости с ефект дърво или камък, или сайдинг покрития с различни структури.  

Към всяка една къща от нашата фирма получавате безплатно пълно оборудване и обзавеждане: спалня, холова гарнитура с маса, кухненски шкафове с мивка, хладилник, еспресо кафе машина, air-fryer. Отделно закачалка с порт-манто. Не на последно място банята е напълно завършена и обзаведена.