0893 555 450 info@kosedom.com

Метална Конструкция Прес-Панел

Ние от КосеДом с професионалния си екип сме лидер в областта  от 1992 г. Произвеждаме, доставяме и монтираме сглобяеми къщи и сгради, които по нищо не отстъпват на традиционните, а ги превъзхождат по бързина на изпълнение и значително по-ниския бюджет!

Базова Цена от 360€ кв.м за едноетажни
Базова Цена от 420€ кв.м за двуетажни

Какво представлява?

Сглобяемата къща метална конструкция прес-панел се състои от двустранни циментови панели с вътрешна изолация EPS стиропор. Към този тип конструкция ние предлагаме наши готови проекти, а можем да произведем и по желание и проект на клиента. Производство на този тип къщи се отличава с конструкция от метални профили, както и със затворена покривна система от метални ферми.  

За колко време се избработва?

Благодарение на технологията на монтаж, този вид конструкция, позволява изграждането и в рамките от 5 до 10 дни, а самото производство на всички детайли се извършва в рамките на 14 дни. Всички довършителни дейности могат да бъдат готови в рамките на 30 дни след избор на материали от клиента.  

Какви предимства има този вид конструкция?

Освен предимството на бързо изграждане тези сгради са изключително еластични и устойчиви на земетресения. Също така, топлоизолационните свойства на нашите къщи са в пъти по високи от тези на средностатистическата сграда в България, както и осигуряват добра шумоизолация. Не на последно място дават възможност за модерни архитектурни решения, а ако впоследствие решите на направите реконструкция или вътрешни промени, става бързо и лесно.   

Какво е включено?

Металната Конструкция “прес-панел” или познат като префабрик, включва фиброциментови (бетопан) панели с вътрешна изолация от EPS с дебелина от 10 до 16 cm, покривна система от горещо поцинковани ножични стоманени ферми, поцинкована метална керемида с прахово покритие, дограма пет камерна двоен стъклопакет 4 сезона, ел. инсталация, ВиК, врати – външна и вътрешни.

Към всяка една къща от нашата фирма получавате безплатно оборудване за баня включващо: мивка с ботуш, душ корито, тоалетна с биде и моноблок, батерии душове и смесители, плафони и осветление, външна фасадна боя, вътрешна латексова, ел. табло, ключове и контакти.